Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmeyerek içki içmek

Rüyada bilmeyerek içki içmek

Rüyada bilmeyerek içki içmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, küslerin barışacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada bilmeyerek içki içmek gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada içki içmek ekmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada evde içki içmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada müdürle içki içmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulur.

Rüyada ramazanda içki içmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek pişman olmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle içki içmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Rüyada sınıfta içki içmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada gizlice içki içmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments