Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ramazanda içki içmek

Rüyada ramazanda içki içmek

Rüyada ramazanda içki içmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada ramazanda içki içmek gördüyseniz:

  • Daha ölçülü ilerlemekte fayda var.

Rüyada ramazanda içki içmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ramazanda rakı içmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret eder.

Rüyada ramazanda sigara içmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ramazan paketi görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ferah bir döneme girileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ramazan orucu tutmak kazancının hiç azalmayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ramazan davulcusu görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada ramazan ayını görmek yolunun açık olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments