Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içip sarhoş olmak

Rüyada içip sarhoş olmak

Rüyada içip sarhoş olmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, sağlığının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Rüyada bira içip sarhoş olmamak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yüksek moral sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada içip sarhoş olmak kazancının katbekat artacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulur.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada içmeden sarhoş olmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, rahatsızlık vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments