Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içen kişi görmek

Rüyada içki içen kişi görmek

Rüyada içki içen kişi görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada içki içen kişi gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada içki içen kişi görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zorla içki içirmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada içki içip tükürmek zaferler kazanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments