Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorla içki içirmek

Rüyada zorla içki içirmek

Rüyada zorla içki içirmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada zorla içki içirmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Rüyada zorla içki içirmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada zorla içki içmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada babayı içki içerken görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içirilmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments