Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki dükkanı görmek

Rüyada içki dükkanı görmek

Rüyada içki dükkanı görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada içki dükkanı görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada içki içip pişman olmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, isteklerini yerine geleceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle içki içmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, planların aksayacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz içki içmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada içki masası görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla içki içmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments