Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle içki içmek

Rüyada ölü biriyle içki içmek

Rüyada ölü biriyle içki içmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, malında azalmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Rüyada ölü biriyle içki içmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Rüyada ölüyle içki içmek ruhunu güzelleştireceğine, derin bir nefes alacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle içki içmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, toplumda yükseleceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta içki içmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet eder.

Rüyada içki içmek ekmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada ilk defa içki içmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalettir.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek işten yana kısmetinin kapanacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Rüyada babasıyla içki içmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada arabada içki içmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments