Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz içki içmek

Rüyada beyaz içki içmek

Rüyada beyaz içki içmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok büyük destek vereceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz içki içmek gördüyseniz:

  • Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız mümkündür.

Rüyada beyaz içki içmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet eder.

Rüyada şişeden içki içmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara ve içki içmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içmek istemek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, üzüleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla içki içmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, nimetin çoğalacağına delalettir.

Rüyada içki şişesinden su içmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette içki içmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı içki içmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments