Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla içki içmek

Rüyada bir kadınla içki içmek

Rüyada bir kadınla içki içmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kötü işlere girmeyeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla içki içmek gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Rüyada bir kadınla içki içmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, rahat edeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki sigara içmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada şişeden içki içmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada babayla içki içmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek pişman olmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Rüyada camide içki içmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada arabada içki içmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada içki içmek ekmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, çok iyi işler yapılacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments