Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardağı kırmak

Rüyada cam bardağı kırmak

Rüyada cam bardağı kırmak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, işlerin günden güne açılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardağı kırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir.

Rüyada cam bardağı kırmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada cam bardak kırmak görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada cam çay bardağı kırmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, aile saadetinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada bardak yıkarken kırmak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bardağı kırmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, işlerin düzeleceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada bardak kırmak çaresiz durumlarda kalacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada porselen bardak kırmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, elde edilen nasibin artacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments