Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi geçmiş karpuz görmek

Rüyada içi geçmiş karpuz görmek

Rüyada içi geçmiş karpuz görmek kazancının yerine gelmesine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi geçmiş karpuz gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada içi geçmiş karpuz görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, yolunda gideceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi geçmişini görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli geçmişi görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına inanılır.

Rüyada geçmişi özlemek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmiş tarihi görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada geçmiş günleri görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments