Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli geçmişi görmek

Rüyada sürekli geçmişi görmek

Rüyada sürekli geçmişi görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hata yapılacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada sürekli geçmişi gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Rüyada sürekli geçmişi görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada geçmişi hatırlamak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada geçmiş görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada geçmiş yılları görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işarettir.

Rüyada geçmiş olsuna gitmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada geçmişini görmek enerjisini toplayacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments