Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçmişi özlemek

Rüyada geçmişi özlemek

Rüyada geçmişi özlemek rahat bir döneme gireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, her şeyin sarpa saracağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçmişi özlemek gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı, yeteneklerinizi geliştiren programlar veya seyahat planları sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada geçmişi özlemek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişini görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada geçmiş tarihi görmek hiç istemediği işlere gireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işarettir.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geçmiş yılları görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, şükredeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada geçmişten birini görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments