Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, istediği arabaya bineceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek sevgi dolu haberler alınacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada geçmiş tarihi görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına alamet eder.

Rüyada geçmişi özlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına delalettir.

Rüyada kendi geçmişini görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işarettir.

Rüyada sürekli geçmişi görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments