Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçmiş tarihi görmek

Rüyada geçmiş tarihi görmek

Rüyada geçmiş tarihi görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, bir ömür olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada geçmiş tarihi gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada geçmiş tarihi görmek rızkın ve kazancın artacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine alamet eder.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Rüyada kendini geçmişte görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada geçmiş görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçmişi hatırlamak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments