Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanı geçmiş para görmek

Rüyada zamanı geçmiş para görmek

Rüyada zamanı geçmiş para görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, bunu da herkese ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada zamanı geçmiş para gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada geçmiş görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada geçmiş tarihi görmek malında zulüm meydana gelmesine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada geçmişi özlemek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments