Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi geçmişini görmek

Rüyada kendi geçmişini görmek

Rüyada kendi geçmişini görmek en doğru şekilde öğreneceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi geçmişini gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Rüyada geçmiş olsuna gitmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet eder.

Rüyada içi geçmiş karpuz görmek maddi açıdan zarar edileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmiş günleri görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sıkıntılarından arınacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini geçmişte görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına inanılır.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi geçmişini görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada geçmişi özlemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmiş yılları görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments