Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç beşik görmek

Rüyada üç beşik görmek

Rüyada üç beşik görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, böylece hayatından memnun olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç beşik gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Rüyada beşik almak ömür boyu süreceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulur.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada turuncu beşik görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş demir beşik görmek sermayesinin boşa gideceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, problemlere çözüm bulunacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi boş beşik görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, masrafların altında kalacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine inanılır.

Rüyada beşikte yatmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, asla yüksünmeyeceğine işarettir.

Rüyada bebek beşiği görmek bereketin ve verimin olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments