Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığının elini tutmak

Rüyada hoşlandığının elini tutmak

Rüyada hoşlandığının elini tutmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, mal ve para kazanılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işlerinin de rast gideceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, insanların takdirini kazanacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments