Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ferahlayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments