Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hatalarını fark edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak ana baba sözü dinlemeye, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak huzurlu günlerin geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments