Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, güzel günlere kavuşacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, kazancının günden güne arttıracağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak makbul olan mallara kavuşacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, verimliliğinin de artacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments