Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, evliliğinde mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak doyasıya hasret gidereceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments