Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işlerinin rast gideceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak kişinin bundan zarar göreceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, endişelerin sona ereceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, bilmediği duyguları tadacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments