Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak istediği arabaya bineceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmalı, yapmak istediğiniz şeyleri yapabilmek için elinizden geleni ortaya koymalısınız.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak işlerin günden güne daha da artacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yanlış adımlar atacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe delalettir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments