Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hedeflerine kavuşacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, eline geçen malları tutamayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak ün yapmayı başaracağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak aile içinde husumet gelişeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments