Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sonuçtan memnun kalacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yeni bir haneye sahip olacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkekle sarılmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments