Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kızı öpmek

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek kolay ve zevkli hale geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek daha güçlü bir hale geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bereket ve zenginlik olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, hayırlı haberler getireceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığım kızı görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments