Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, istediği gibi hareket edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ticaretinin de hızlanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, evindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak dualarının kabul olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments