Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek azalacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek çok başarılı olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, imkanlarının artacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle konuşmak kısmetli bir işe atılmaya, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, maddi anlamda rahatlamaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments