Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla görmek

Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla görmek

Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla görmek hükmünün geçmeyeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, aydınlanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Rüyada hoşlandığım kızı görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kızla sevgili olmak sorunların çabucak halledileceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak günah işlemekten korunacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek aksiliklerin yaşanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızı görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski hoşlandığın kızı görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments