Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek rahatın yerine geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek çalışmaları kötüleyeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı kişiyi görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kısmetli bir işe atılmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments