Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı ya da kendinizle ilgili özel bilgileri başkalarıyla paylaşmamalı ya da gizli planlara ya da gruplara dahil olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak rızkın kesilmeyeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments