Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili girişimlerinizin olumlu geri dönüşleri kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak güzel ve olumlu haberler alacağına, güzel bir haber almaya, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkekle el ele tutuşmak rakiplerini mağlup edeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekler el ele tutuşmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments