Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Son aylarda bazı konulara bakış açınız değişmiş olabilir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak fırsatların elden kaçacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments