Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, büyük bir servete kavuşacağına, işlerin ters gideceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak çok büyük başarılar kazanılacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments