Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak büyük kayıplara uğrayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments