Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, attığı adımların boşa gideceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak kafasının rahatlayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, geleceğinizin güzel olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, kafa dinleyeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişi görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments