Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek

Rüyada hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek

Rüyada hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yol kat edeceğine, kazancının daha da artacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başkasıyla gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüşmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek kendisini işine vereceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments