Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkekle öpüşmek

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüşmek

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüşmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken tek şey doğru odaklanmanız, ardından elinizin altındaki tüm kaynakları değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin hoşlandığını görmek küslüklerin biteceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın erkeğin sevgilisi olduğunu görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments