Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada hoşlandığı erkek tarafından öpülmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, işlerin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin senden hoşlandığını görmek sağlığının da yerine geleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kazançtan yana kara geçeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir erkekten hoşlanmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek hayatının bir anda cennete döneceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, şifa ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments