Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığım kızı görmek

Rüyada hoşlandığım kızı görmek

Rüyada hoşlandığım kızı görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığım kızı gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kızla öpüşmek isteklerini yerine geleceğine, evlerine dünürcü geleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızla sevgili olmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kızla konuşmak ilişkiye huzurun geleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığım kızı görmek güvenini sarsacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kızla evlenmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments