Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kızı görmek

Rüyada hoşlandığı kızı görmek

Rüyada hoşlandığı kızı görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığı kızı gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Rüyada hoşlandığım kızı görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek daha rahat bir hayatı olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, duygularını açığa vuracağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kızla öpüşmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızı görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, işlerin yolunda gideceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments