Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sorunsuz geçeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kızla evlenmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın biriyle evlenmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığım kızı görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments