Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kızla öpüşmek

Rüyada hoşlandığın kızla öpüşmek

Rüyada hoşlandığın kızla öpüşmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada eski hoşlandığın kızı görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızla öpüşmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, rızkın çoğalacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kötüyse düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, karşılığını bulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızla evlenmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments