Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek yarınlara bakacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments