Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızla sevgili olmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kızla evlenmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kızı görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments