Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kızı görmek

Rüyada hoşlandığın kızı görmek

Rüyada hoşlandığın kızı görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızı görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızla öpüşmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kızla sevgili olmak parasının azalacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments