Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, zengin bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, nasibin bollaşacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı başkasıyla gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada hoşlandığın kızla sevgili olmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı görmek hak yolundan uzaklaşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığı kızı başkasıyla görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek planların aksayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı kızı görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments