Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kişiyi görmek

Rüyada hoşlandığı kişiyi görmek

Rüyada hoşlandığı kişiyi görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, karşılığını bulacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı kişiyi gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı kişiyi görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek işlerinin iyi gideceğine, saygınlığa, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle çıktığını görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak işlerinden belirsizlik olacağına, zaferlere doymayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, gerginliğin biteceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments